Apartman 101 je površine 33+2 m2 na prizemlju poseduje dnevni boravak sa kuhinjskim delom, terasom, hodnikom, spavaćom sobom i kupatilom. Dnevni boravak sa čajnom kuhinjom, osvetljen sa tri strane i sa izlaskom na terasu pruža predivan pogled na južnu padinu Kopaonika. Apartman poseduje izdvojenu spavaću sobu. Kao poseban kvalitet navodimo pojedinačno centralno grejanje svakog apartmana sa mogućnošću korišćenja 24h uz programiranje temperature po želji. Apartman poseduje hidro sistem koji se snabdeva iz arteriskog bunara na dubini od 120m. Svaki apartman poseduje svoje parking mesto.
Apartman 102 je površine 33+2 m2 na prizemlju poseduje dnevni boravak sa kuhinjskim delom, terasom, hodnikom, spavaćom sobom i kupatilom. Dnevni boravak sa čajnom kuhinjom, osvetljen sa tri strane i sa izlaskom na terasu pruža predivan pogled na južnu padinu Kopaonika. Apartman poseduje izdvojenu spavaću sobu. Kao poseban kvalitet navodimo pojedinačno centralno grejanje svakog apartmana sa mogućnošću korišćenja 24h uz programiranje temperature po želji. Apartman poseduje hidro sistem koji se snabdeva iz arteriskog bunara na dubini od 120m. Svaki apartman poseduje svoje parking mesto.
Apartman 201 je površine 33+2 m2 na prizemlju poseduje dnevni boravak sa kuhinjskim delom, terasom, hodnikom, spavaćom sobom i kupatilom. Dnevni boravak sa čajnom kuhinjom, osvetljen sa tri strane i sa izlaskom na terasu pruža predivan pogled na južnu padinu Kopaonika. Apartman poseduje izdvojenu spavaću sobu. Kao poseban kvalitet navodimo pojedinačno centralno grejanje svakog apartmana sa mogućnošću korišćenja 24h uz programiranje temperature po želji. Apartman poseduje hidro sistem koji se snabdeva iz arteriskog bunara na dubini od 120m. Svaki apartman poseduje svoje parking mesto.
Apartman 202 je površine 33+2 m2 na prizemlju poseduje dnevni boravak sa kuhinjskim delom, terasom, hodnikom, spavaćom sobom i kupatilom. Dnevni boravak sa čajnom kuhinjom, osvetljen sa tri strane i sa izlaskom na terasu pruža predivan pogled na južnu padinu Kopaonika. Apartman poseduje izdvojenu spavaću sobu. Kao poseban kvalitet navodimo pojedinačno centralno grejanje svakog apartmana sa mogućnošću korišćenja 24h uz programiranje temperature po želji. Apartman poseduje hidro sistem koji se snabdeva iz arteriskog bunara na dubini od 120m. Svaki apartman poseduje svoje parking mesto.
Dupleks apartman 301 je površine 62+3 m2 na drugom spratu i potkrovlju. Poseduje dnevni boravak sa kuhinjskim delom, terasom, hodnikom, spavaćom sobom i kupatilom u prvoj etaži, kao i dve spavaće sobe sa terasom u drugoj etaži. Kao poseban kvalitet navodimo pojedinačno centralno grejanje svakog apartmana sa mogućnošću korišćenja 24h uz programiranje temperature po želji. Apartman poseduje hidro sistem koji se snabdeva iz arteriskog bunara na dubini od 120m. Svaki apartman poseduje svoje parking mesto.
Dupleks apartman 302 je površine 62+3 m2 na drugom spratu i potkrovlju. Poseduje dnevni boravak sa kuhinjskim delom, terasom, hodnikom, spavaćom sobom i kupatilom u prvoj etaži, kao i dve spavaće sobe sa terasom u drugoj etaži. Kao poseban kvalitet navodimo pojedinačno centralno grejanje svakog apartmana sa mogućnošću korišćenja 24h uz programiranje temperature po želji. Apartman poseduje hidro sistem koji se snabdeva iz arteriskog bunara na dubini od 120m. Svaki apartman poseduje svoje parking mesto.
Vila Sofija Kopaonik
Vikend Naselje, Kopaonik, Srbija
+Kliknite za uvećanje